About me

My photo
Sabah, Malaysia
assalamualikum... nothing much to say... blog ne just for my personal anything yg nunu share kat cni just my life... if my blog disturb ur self, so please go away.. i dont need ur in my life!!!

Monday, December 31, 2012

Last Day 2012 (^__^)


Assalamualikum... morning uoLsss

30.12.3012 (isnin) -

Syukur pada ALLAH s.w.t akhirnya kita lalui 2012 dengan izin-NYA.. alhamdullilah alhamdullilah
for me bnyk rintangan yang saya lalui dlm 2012 ne ...tp sume tu sy jadikan pengajaran yg berpengalaman utk masa hadapan (^__^) nice kan

so berharap tahun baru ni saya d permudahkan untuk mejadi yg lebih baik ... Klu da Last day TenTu sume uols buzy nak tentukan AZAM thun bru kn ... tappppiii AZAM yg tahun 2012 ada yg berjaya ka ???

Saya?? hrmmm xder sian kn .. usaha saya kot yg kurg takpe sok nak stat pasang TURBO la...

k la AZAM 2013 saya ialah :::
 # Money - insyaALLAH diberikan Rezeki ...saya nak KERJA (x kira keja yg penting HALAL uke)

 # Married - saya nak PINANG ANAK TERUNA orang bole tak HehEHeeHe nk tgu kena pinang almt lmbt lg kot AhahhaHhah
http://www.emocutez.com
* SO ready la korang yer sapa yg saya nak pinang tu :)

No comments:

cayank tak??