About me

My photo
Sabah, Malaysia
assalamualikum... nothing much to say... blog ne just for my personal anything yg nunu share kat cni just my life... if my blog disturb ur self, so please go away.. i dont need ur in my life!!!

Saturday, December 1, 2012

Istanbul Aku Datang..... so sweet

Assalamualikum ....hollla :) pg2 kita x ler layan perasan kita yg kucar kacir nnt x bahagia kan..kan

so pepagi ak cari idea FB primary aku Nurul Jannah MR ak deactived for temporarily atas sebab2 SPACE n TIME org ...fuhh whatever la take ur time :) miamor ....

 pepagi tataw nak wat apa ak capai laptop ak switch on ... FN + F10 (pakai fork) ole sebab keyboard ak bnyk kena gigit tikus Ahahahahah seee.....




tantik kan lappy i yg comel ne ... :)




berbalik pada actvt ak pagy yg indah nie ak layan kan ngan cete ISTANBUL AKU DATANG ...lakonan akk Lisa yg superduper comel ...Tomok ... n BEto khusairy ... 



cete mgisahkan sorg awek yg sggup pigi Istanbul jumpa pakwe kesayangan dia n hope dia kena lamar dlm ms 3 bln  utk be wife Azad lakonan Tomok  ....  tp sume berubah pabila Dian iaitu kak Lisa tpksa mcari uma sewa utk stay mcm Azad cadangkan ..sian dia kena tipu ole c Jihad lelaki arab tu huhuhuh ... uma yg dia nk sewa tu da ade org duduk upe2 nyer ... iaitu Haris (lakonan c Beto) ... Uke tamaw cete panjang sngt nnt korg tgk taw ...BEST sngt touching n bnyk pgajaran about LOVE ....

ayat yg masuk trus kat otak sy ialah :: org yg kena tipu tu sebenarnya tak bodoh tp dia terlalu percaya kjujuran org yg x ikhlas ngan dia :: 

p/s : turut nagis dalam bab Dian kena tipu ole Azad ... terasa i kn...kn.... 

p/s lg :  kak lisa nmk cumel kn ngan rambut tu...n dress dia aucchhh sy rasa ...rasa la kan nak wat rambut macam tu la .... ahahhaaha ..( joooom salun ) 


uke guys tgk bnyk kali pon konfom x boring nyer  



uke masa itu sy percantikan blog yg da lama ... boring lak tgk klu ada sesapa nak tolong sy comel kn lg blog sy mcm saya ....persilakan la hehehhehe 

No comments:

cayank tak??