About me

My photo
Sabah, Malaysia
assalamualikum... nothing much to say... blog ne just for my personal anything yg nunu share kat cni just my life... if my blog disturb ur self, so please go away.. i dont need ur in my life!!!

Tuesday, October 23, 2012

KiRi dan Kanan aku da kawen da :)

assalamualikum sayang ku . . 
xcited sbnrnya nk tulis entry kali ne, sbb ne pasal kawen n di kawen . . no no no bukan saya tp my bff Norfarizan Ahmad. . ak kenal dia ne dr form 2 klu x silap klu form 1 ak x ingat sngt la budak kepoh ne. . smpi form 5 kmi sesama . .  now dia da jadi Puan congrat yunk . .

alhamdullilah 20/10/2012 akhirnya jodoh dia da tiba dia telah dinikahkan ngan boyfen ksayangan dia En Khairil irfan a.k.a Tona (ak taw ko da kaple ngan dia da lm pls jg dia as u wife yg sebaiknya uke)
dia sngt chantek wif bju hijau pucuk pisang dia yg lembut . . tp x selembut dia . . atas plamin bole men fb gelak2 ne la pgantin yg first ak jmpa x le duduk diam. . time husband dia nk akad da pown dia sbok maw sembang ahhhaa but u mmg cantik dear. 

uke i wish u all happy alwys n d kurniakan baby comel n ramai. .  hehhehe kawen pown time ujan lebat kn B-)

k next week my lil sis Luna lak  November utk  my Bf Hadi n dear Adilah

SELAMAT PENGANTIN BARU SAYANG2 KU


Monday, October 15, 2012

Kebaikan BerSkandal

assalamualikum slmt mlm sume :-D

tajuk agk gempak la kan Kebaikan BerSkandal . . (time mkn tpikir td p sume ne just my mind yg bpusing2 xda nak kaitkan sapa2 pown)

x kira la ppuan or guys kn. .  bila ak pikir td la kan mgkn ada sebab dorg bskandal ne antranya

*niat nk permainakan perasan org
* suka2 mean x seyes la
*mudah boring
*amik ksempatan :-D (panasnyer ayatne)

tp berSKANDAL ne ada kbaikan nya

* pasangan kita xdpt kuar g mn2 bole ajak skandal
*pasangan merajuk?  wat pa . . skandal kn ada hehrhe
*pasangan x dpt tolong . .skandal kan da bg jak ayat manis B-)
*berjauhan ? cari skandal yg dkt ngan kita
*bole pilih tuk pasangan idop antra skandal2

#tp klu bole jgn la kita myakitkan hati org yg sayang kita. .  im rite?

KETUK OTAK PIKIR PA YG BETUL KETUK HATI CARI SENDIRI JAWAPAN NYA

Friday, October 12, 2012

santai aje

petang . . sore sume

joom santai2 relax . . kasi ilang tension tu bwu idop bole aman, d dunia ne x kan lari dr masalah dan itu satu cobaaan pada kita. .

klu ak bisa berenang jumpa laut jak aku trjun. . klu ak bisa drive . . ak bole ke mana jak aku suka kan. .  x perlu susa diri n org len . . .

so my wish

* i can fly ( upppss tlebey)
* ade lesen keta da next year
* mau bljr renang bole la kalah kan c albab yg dengki jak O:-)

k la perut da munyikk joom mkn
#nasiayampenyek ++ milo ais


Saturday, October 6, 2012

fashion | clothes

Petang guys..

today i xcited to wearing my flower shirt wif my uniqe sHoes.... just want try it
biasa ar biLa boring2 kuar la idea yg i think is good for me...try d something new n i feel confident wif my self... (note::just be urselfla)

WHat i wearing todaY???


ShawL piNk + Flower Shirt BundLe + My Handbag oLd sKuL +my shoes BundLe =

| kasut ne sy bli @ bundle just for RM35 |




|today what i wearing |

WeLKeM CIk YaYa n Cik TiNa

assalamualikum :)

pagi!! pagi!!

entry kali khas utk my new fren in my life :) --> CIk Yaya n Cik Tina..(nurse yg comel)

welKem syg2 ku skalian... brapa mggu ne x la brapa boring, coz ada nurse2 yg kepoh wat ak ketawa jak...n themm so sweet ...

KawaN kpd kawan n kawan jadi kawan saya HEHheh -> stoly nya cik Yaya ne kawan pada kawan sy Mamai, kbetulan dia praktikal d Semporna ... kami pown plan maw kuar kes BORING yg mjadi HAPPY
Cik Yaya yg sweet ne ... sorg model part time klu maw amik dia jadi model bole cal2 dia la d--> https://www.facebook.com/cik.yaya.39?fref=ts

tp arine dorg da blk KeYkeY da.... kmbali x kawan lak mau hangout :(

k mau share ke Happening kami... n i will keep its as my d besh memory

 

cayank tak??