About me

My photo
Sabah, Malaysia
assalamualikum... nothing much to say... blog ne just for my personal anything yg nunu share kat cni just my life... if my blog disturb ur self, so please go away.. i dont need ur in my life!!!

Monday, September 17, 2012

I missyew so much o_O

Assalamualikum saya sngt rindu kan awak. . Sesangat la da lm kita xtak jumpa kn huhuhuh biasala kita busy ar awak lak da berubah hurmm sedey . . Sbb kita da x faham awak cmn mn susa la nk handle. . Lgi bila laptop wat hal mmg susa ar nk bhubung xper insyaALLAH ade rezeki t sy bli laptop bru awak kerap la ngan saya nnt hehe . . Sbb awak la kwn sy mcm2 sy bole kongsi cete ngan awak tp skunk da x le public sngt . . Cukup hint2 je ya. K la nnt i date ngan awak lg . . Daaa missyew blog hhehehe #sewel ahaha

No comments:

cayank tak??