About me

My photo
Sabah, Malaysia
assalamualikum... nothing much to say... blog ne just for my personal anything yg nunu share kat cni just my life... if my blog disturb ur self, so please go away.. i dont need ur in my life!!!

Friday, September 28, 2012

Xde Duit x le Kawen??

BtoL ker XdeR duit x ler KaweN ??

skunk mmg isu Kawen Hantaran Tinggi mcm gunung kinabalu ..tgk ar... siap ikut taraf pendidikan lagi


Perlu ker sume ne... wlpn saya sorg ppuan tp x fikir pown nak kawen sekadar nak tunjuk2 nak myusah pihak lelaki saya... kawen mmg sekali tp nak idup mesti la selama nyer kan .... da buang duit tuk blanja kawen RM 50,000 pas kawen penin nk bayar ..coz msti bukan bulat2 kita dapat simpn sebanyak tu kan ...
make it simple n easy but happiness :)
klu nak blnja beribu2 smpi bila nk kawen kan ...kumpul duit lgy gaji pown cukup2 makan brg skunk pown mahal da.... SYAITAN POWN LG SUKA DORG PARTY .. !!!


Kerajaan pown skuknk wajib kn Kursus KAwen ..kena bayar lg ..dulu RM 50 ...pastu RM 80 ...skunk da RM 100 ...x lama gik nek la tu .... x der sijil kawen x le nikah mcm tu polak ... dulu2 pown xde bole jer bahagia lgy taw ....


perghhh klu tk bajet skunk ne mmg mantap ar..nak kawen pown kena pikir 44kali  taw... klu mcm ne agak2 org bujang mcm ak xder keje ... bila nak kawen yerk.... daaa tido n berangan jer la ...

tapi ak nak simple jer ...malu ar nak ssanding2 org tgk ... mulut pown popek popek jer ... ahhaha
k la wat bakal suami ku kita wat simple jer k... x ya pikir prasan org ..pikir masa dpn jer .. yg nak kawn kita 2 .. nak makan bakal anak2 kita ... ahahha

k la aigoss saja wat cete boring :) tp berfaedah

Sunday, September 23, 2012

HAPPY BIRTHDAY -AHMADALALBABB-

HAPPY BIRTHDAY !!!
apy bufday to u ..apy bufday to u ..apy bufday to mr.A apy bufday to uuuuu..... :)

semalam on 22th sept bufday dia yg ke 27 years old (caya tak? tp makcik sorg tu kata bru 18thn) perasan kn ahah ... to mr.A i wish u success in life dapat rezeki yg d berkati -NYA di panjangkan usia ditmbhkn umur dan semoga diberikan jodoh yg terbaik (wish bg org lum kawen jak)

alhamdullilah dpt gak celebrate bufday dia awal brapa jam hehhe ..

AL-KISAHnya nunu maw wat kek sdn ... bahan da bli tp spoiled bila dia ajak kuar huhu (so terbiar jap tu kek kat oven-masak sdn da) nenek p off dia kata mcm tbakar da aHahah.. k la fine t balik ptg maw tgk... so bila da balik ptg (alsan namaw join bli brg cos maw continue) nunu g cek tu kek mmg lum masak sngt kat tgh  kek tu..so panaskn oven ..msuk kn jak la ..tp nunu terlupa jap coz ada tetamu da dtg cri nunu ... Arghhhh!! tgk2 da keras sikit da atas kek tu :( sedey la... last2 minit pujuk adik ipar pecut bakery beli kek ehHEHE
fuhhh naseb la... banner itam kecik tu "apy bufday albab" (sempat wat smtara tgu mamy blk blikn lilin)
plan wif my bro pojie ajak dia kuar mlm tu minum2 n nunu lak sms kasitaw mawtido awal..so plan mjadi la(tp mmg perut time tu sakit sngt n tpksa telan ubat tahan sakt b4 gerk)

tarraaaa... im coming wif cake for him ...luftyew so much!!!



AL-KISAH utk cupcake ne lak sy order by https://www.facebook.com/rina.adriana ... awal 3 weeks sblm 22th sept .. ole sbb skali anvsery dorg nunu pown minta la design APACHE ...soo guys enjoy ur cupcakes sori ne jak adik dapat bg smoga korg sucess selalu ... aminn





im not cri publisiti tuk warta2 sume ne ...just want to share what i feel n what i do for my happines :)

#always luft u mr.ahmadalalbabb <3 p="p">

Monday, September 17, 2012

I missyew so much o_O

Assalamualikum saya sngt rindu kan awak. . Sesangat la da lm kita xtak jumpa kn huhuhuh biasala kita busy ar awak lak da berubah hurmm sedey . . Sbb kita da x faham awak cmn mn susa la nk handle. . Lgi bila laptop wat hal mmg susa ar nk bhubung xper insyaALLAH ade rezeki t sy bli laptop bru awak kerap la ngan saya nnt hehe . . Sbb awak la kwn sy mcm2 sy bole kongsi cete ngan awak tp skunk da x le public sngt . . Cukup hint2 je ya. K la nnt i date ngan awak lg . . Daaa missyew blog hhehehe #sewel ahaha

cayank tak??