About me

My photo
Sabah, Malaysia
assalamualikum... nothing much to say... blog ne just for my personal anything yg nunu share kat cni just my life... if my blog disturb ur self, so please go away.. i dont need ur in my life!!!

Monday, September 26, 2011

FaceBooK berTuKar


faceBooK Nurul Jannah M R berwajah baru :D ... n saya amat suka kn nyer...  nie nama nyer Facebook Timeline...stat kita develope kita nyer Fb sume ade kat dlm ...x yah nk click older post la...yg mlembam kn tu.. kira nie SUMMARY FACEBOOk ....n friendly user... senang nk guna xder la memeningkn mcm dorg ckp kn tu.... benda bru kena kena stdy ...tu bru nama nyer " MenCuba benda yg baru "....

i Like part :

timeline blah kaNan tu.... [tapi sy x jumpa bila sy stat wat FB nie ahahaha ]
CoveR image...yg ade pic sy besaR2 tu ...besh mcm blog

taPi sometime sy x fhm bila sy nk wat tuk accnt satu lg atau tuk adik saya...dia kena saHkn guna Hp atau Crdt card...

k la pa2 pun nak share ngan korg....n smoga berjaya [kena follow instruction dier bwu jadi] nie dier nyer link http://techcrunch.com/2011/09/22/how-to-enable-facebook-timeline/

No comments:

cayank tak??