About me

My photo
Sabah, Malaysia
assalamualikum... nothing much to say... blog ne just for my personal anything yg nunu share kat cni just my life... if my blog disturb ur self, so please go away.. i dont need ur in my life!!!

Sunday, August 14, 2011

:: FOrmat My meMory ::

assalamualikum...... ari ne da 14ari PosE da.... alhamdullilah :)

waaaa entry kali ne --> :: FOrmat My meMory :: aLa..aLa format KoMputer ..LaPPy... HehehHeh

nunu rasa nak tak nak jer wat entry yg berkaitan ngan oraNg BerNaMa "AR" xder feel lgsg tapi oLe KeraNa NaMa areku FeMes di KalanGan2 org2 dia ... ngan HaTi yg xder feel ne la areku try wat gaK.... coZ namau BLoG tersayaNg areku ne ada kaitan pown soo better x yah masukkn nama dia kn just pggl c "TuT" [ waaah i like that name for him ahahha]

uTk pengetahuan suMe stat jer c "TuT ckp --> KiTa waT HaLuan MasinG2 on 27th Oct 2010 maLam tu gaK areku DELETE SUME PASAL c "TuT !! dgn LaFaz


areku wat sume tu.... n that day i hv my beshfren [now my CINTA] d Sisi saYa n air mata areku yg kuar mlm tu gak adalah air mata HAPPY ...yes i'm happy !! mmg x terucap dan ALLAH s.w.t da plan kn ...niat areku nk balik kg ari2 sume ada HIKMAH ... thanks ALLAH ... memang kalau sblum ne areku seperti "BODOH" ikut pa jak c "TuT itu cakap kn...smpi areku pown x taw napa kalau kat sana areku x le LEpasKan diri sedaNgkan mmg hati areku da TAWAR since c "TUT" KisseD That GirL [ sori x sensor tp klu da curang tu mgaku jer la kn ne tak lempang n salahkn org len dgn ksilapan diri sdn ] huhu tp sume ne mgKn seBaB areku nk di beri pengalaman yg MENARIK pasal LuVing ne olE ALLAH s.w.t. areku mmg bersyukur ... dan skunk areku mmg happy sangat... so PuLsToP........ about c "TUT"

p/s--> utk org next lps areku ... i wish moga2 korg bahagia n happy slalu .. n d pjgkn jodoh ..amin... so jgn wisau yer ... AREKU x nk ngan ORANG yg areku kenal mcm mn cara nyer b4 kawen...sbb da kawen nnt lagi SEKSA BADAN n HATI AREKU ..hHeHeHE .. n i also "MENYESAL menjadi orang BODOH selama 4 tahun for C "TUT" .....

aNd I LUV my CINTA ...



No comments:

cayank tak??