About me

My photo
Sabah, Malaysia
assalamualikum... nothing much to say... blog ne just for my personal anything yg nunu share kat cni just my life... if my blog disturb ur self, so please go away.. i dont need ur in my life!!!

Thursday, August 11, 2011

:: c LoVers KasUt::



assalamualikum................. kali ne nak cete pasal al-kisah areku sorg ShOe LoVers a.K.a PeNGILA KASUT :)


arrgHH!! nak GiLer jer tgk kasut2 kat fb ...lagi2 kat raya ne KonFoM Berlambak , wat mata areku jadi RABAK jer ...

@_@ lagi2 BiLa ter"singgaH kat BeautiFuL Shoe,BeautifuL Places

nak!!! Nak!! sume nyer .... tapi ne BuKan PasaL sume its about MoNEy!! MoNeY!!! [kuar da lagu price tag] ahahaha.. mmg areku PEGILA KASUT!! kalau nk kira kasut areku .. da berbnyk kot hehehhe termasuk ar nunu tinggal kn tanah semnjung sana... nunu jenis yg x kira harga dier murah ..aslkn jgn mahal.... klu murah x fikir pjg ... fikir sekali jer ...kasut tu comel ++ SeLesa.. taHan konfom angkat terus g kaunter hehehhehe .... harga paling MaHal nunu beli pown RM 80.00 kot masa tuk dinner last stdy kat MCS COLLeGe thun lepas 2010 ... beLi kat Vincci jer tu pown tpksa "tapuK-tapuk" dr mamat sewel yer la sume x bg areku beli ...time tu pki duit aku gak... naseb ar time tu ade adik areku zai :D ttipu gak c mamat tu.... :D tp paling bnyk kasut flat, seBab kalau areku g KL je @ pasar seni atau Kl sentral konFom tgn atau beg areku ade kasut bwu ehheh ala murah2 jer dlm 10 inggit - 20 inggit ..sebab chuMel tu yg areku angkut tu.... NoW areku le share HoBBy areku wif my luVLy one ...coz dia pown minat kasut hehehHe .. actvt kami slalu adalah cuci mata kat bundle kasut HehHe mcm2 kasut le jumpa ...wlpn sume tu 2nd hand ...tp sume nyer ok lg ...bole pakai HeHeHHE ... dan nunu da ade 3 pasang kasut skunk hasil dr cuci mata ahahha ... naseb jer la ..saiz kaki comel areku ne susa nk cari ..... kalau tak konfom...mana areku LIKE tu ...da ade kat uma HehHehEh ...

copy& paste from Beautiful shoe, beautiful places ::If you wear beautiful shoes, they'll take you to beautiful places ::

No comments:

cayank tak??