About me

My photo
Sabah, Malaysia
assalamualikum... nothing much to say... blog ne just for my personal anything yg nunu share kat cni just my life... if my blog disturb ur self, so please go away.. i dont need ur in my life!!!

Monday, July 18, 2011

SATU PERUBAHAN!!!

assalamualikum & salam ! Malaysia ... :D

waaahh entry kali ne mcm menarik jer kan [mmg menarik sngt pown..nk taw?? --> baca seterusnya]

" SATU PERUBAHAN" apa yg telah berubah ?? dan siapa yang berubah?? alang2 meyeluk perkasam..biar sampai ke pangkal lengan :D sesuai dengan seruaan PM kita tentang TRANSFORMASI KERAJAAN ..."SATU PERUBAHAN"yang mantap dan terbaik telah dilakukan oleh MyNewsHub



tok!! tok!! aik x kan layan FB jer kot... ape kata kita layan MyNewsHub jap.... bnyk info yg le kita dapat kt sini .... joooom layan [click sini ] :D

ahhh!! kan da kata bnyk info ... x yah da pergi jauh-jauh kat MyNewsHub sume nyer ade ..tu yg saya kata "SATU PERUBAHAN" satu portal berita online terbaik di MALAYSIA. MyNewsHub bukan sahaja menghimpunkn pelbagai berita di Malaysia, tapi juga dari luar negara.

senang nak cerita la kat MyNewsHub ade info, seperti :

KUALA LUMPUR – Liverpool beat Malaysia 6-3 in an international friendly match at the National Stadium in Bukit Jalil, here tonight.

Full time : Malaysia 3 Liverpool 6




KUALA LUMPUR – Deputy Prime Minister Tan Sri Muhyiddin Yassin urged police to speed up investigations and reveal recordings of the illegal Bersih 2.0 street rally to the rakyat.

[da..da nak lagi? baca kat MyNewsHub]



dan banyak lagi HIBURAN pown ada [Siti Nurhaliza nk continue study punya cerita pun ada lol!! ] senang cerita check jer kat MyNewsHub lagi besh ada 2 versi Bahasa Melayu dan Bahasa Inggeris.


upppss!! nnt lu!! x abis nk cerita lg ne... [pssst!!] nk bgtau satu rahsia ne kat MyNewsHub bukan sahaja le dapat info tapi dia bg hadiah BESAR PUNYER :D ... betul!! tapi kena join contest macam --> Online Treasure Hunt [dah musim ke-3 da] MyNewsHub bagi :
  • 1 x Macbook Pro
  • 2 x Nikon D3100
  • 30 x voucher Petronas RM 100
Best tak?? so apa lagi mari kita sokong MyNewsHub


advertorial MyNewsHub

p/s : jooom sambung baca berita g... :D

No comments:

cayank tak??