About me

My photo
Sabah, Malaysia
assalamualikum... nothing much to say... blog ne just for my personal anything yg nunu share kat cni just my life... if my blog disturb ur self, so please go away.. i dont need ur in my life!!!

Thursday, March 31, 2011

HiDoP HaPPy Vs SedeY

HaPpY Vs SeDeY


HappY atau SedeY ???? LumraH yg Kekal dalam idop sesorang…. Bila Happy kekdg kita bole jadi alpa….bila sedey bwu kita nak teringat kat ALLAH s.w.t. [pe jenis owg la mcm ne kan –termasok ak!!!]

kenaPa hapy tu skejap saja??? Kenapa seedy tu panjang jer masa nyer ….. rsa mcm x nak punyer ati n perasaan erti kata len bek matiey!!! Kn ….. terlalu sakit bila sedey !!!! malas nk pikkir tp bila alone tu la dia datang !!!


menci!!..menci!!!!

Sunday, March 20, 2011

FaCeBooK Vs FaceTaLam

ref--> my status 20/3/2011

"Tetiba Hangin BadaN ak nek bila tgk owg2x yg pena ckp blkg ne!! rs nk tibai jew.. len kali klu muka da Chantek, da nsem x yah letak talam Kat MuKa tu ..btmbh ar burUk, klu mulut tu da busuk yg amat mcm loji najis tu ..sila2 la bersihkn yer.. [ini seyes punyer hal klu ada yg pena ckp blkg n fitnah ak tu n ak x layan ..fhm2 jew la =tdk suka lyn org mcm kamo...klu kwn konfom mulut org bau bacIn!! ShiT!!]"

--status tu mmg tuk 2 hours only... areku klu hOwT mmg sUke TuLis2 lg SeNang dariPada caKap kat owG nnt lg BnyK "Pereka cete Pro" Graduate :D --

areku mmg x suka lol... [x kesah la klu diorg x suka ak pown sbb tu hal diorg tp ne hal ak] bila tgk muka diorg ...bila ingat pa diorg pena ckp iskkk rasa nk tibai jew muka diorg.. klu nk bckp tu ckp la depan2x kn ... suka tul mgumpat org ba... kenapa la ada dalam kamus words--> "MENGUMPAT" "FITNAH" "TALAM 2 MUKA" kalau ini perkatan x maybe sume org x wat kn.. areku bukan pew ak mmg benci giler ...bila depan kau baikk...cakap ayu ..supan gitu..tp blkg bole kata ak ne nak bf diorg la.... nak amik kseng diorg l....heLLo !!! ko tu sedar diri ke taK?? ko tu ak KeNaL bape LamA da... BwU lg kn ..so ko kEnal ak kew???? len la Kalau areku kenaL ko lu sblm ak KenaL org Sblm2 kaU kanzzz.... sentap tak... x kuasa la areku nk bf2 korg tu... seLagi areku FaHam maksud kawan tu...... bf korg areku x akan amik... x bf korg pown ak x amik oiiii ... sbb ak taw kwn mcm mn .....

so kalu nak bkawaN smpI matiy tu ...smpi dia ingat korg..jgn la mulut tu bau bacin loji najis ...fuuhhhh bauuuu !!!

k la chow cin cu...

kalau ada yg tersentap.... dengan ikhlas sy memohon maaf ... smoga d akhirat kita tidak mencari lagi

Saturday, March 19, 2011

Zizan Raja Lawak ft. Dina - Selamat Tinggal HD Music Video




selamat tinggal.......

Kenapa kau laukan ini semua? areku benci kau!!!


    Setiap saat areku menyayangi mu....
      mencintaimu....
        tapi .............
          kenapa kau lakukan ini sume kepada ku
            arku merinduikn belaian mu......
              arku perlukn kasih sayang mu.....

                  kenapa kau lakukan ini sume
                    adakah kau tidak punyer hati..
                      adakah kau tidak punya perasan
                        kejam nya dirimu.......
                          hati kecil ku telah kau hancur kan
                            menjadi keping~ keping kecil....


                                  kalau itu kehendak mu....
                                    pergi la...pergi.........
                                      areku merelakan kau pergi
                                        dari hidup ku........
                                          seperti .............

                                              areku mrelakan angin kentut ku pergi begitu saja....... :D BOOOMM!!!!

                                                  ada saya kesah.... x ... sume hanya la mainan duniawi....
                                                    areku sorg yg bserah kepada ALLAH s.w.t... menunggu takdir yg datang......


                                                    Tuesday, March 15, 2011


                                                    a women once said that a man is like a deck of playing cards| you need.....


                                                    ♥ a HEART to love him ♥

                                                    ♥ a DIAMOND to marry him ♥

                                                    ♥ a CLUB to smash his fucking head ♥ and.....

                                                    ♥ a SPADE to bury the bastard ♥




                                                    u need my love... i give to u
                                                    i just need u -- just make me d'only one for u life ..that all
                                                    but now i didn;t hope from you... because my hearted really hurt

                                                    Final Fantasy - Why'd You Make Me Cry

                                                    Saturday, March 12, 2011

                                                    can't wait!!!! 21 April 2011


                                                    huh!! bwu 12hb ...... can't wait la... :( masa b'lalu bgtu lmbt mcm ciput [hehehhe]
                                                    x sabar nk jmpa kenkawan yg plg besh!! paling slumber !!!




                                                    aiyok!!! can't wait la 21hb ....tp aku masi blur stay mn..
                                                    sapa my makeup artis??? wakaka driver??? photogrph??
                                                    anybody cn help me????

                                                    cayank tak??