About me

My photo
Sabah, Malaysia
assalamualikum... nothing much to say... blog ne just for my personal anything yg nunu share kat cni just my life... if my blog disturb ur self, so please go away.. i dont need ur in my life!!!

Monday, January 3, 2011

Satu Permulaan.......

assalamualikum.....

saya nurul jannah anak pak mat, berasal dari sabah :D i'm simple person bcoz i like the simple thing n make me easy for it !!! n i'm not good person sometime i can be "devil" ahahhahah so please don't make me "BOOoooMMMM"


"SaTu PERmuLaaN IdOp"

1.1.2011 - merupakan satu lagi permulaan idop ku dan kini areku mlangkah ke depan dan x akan toleh belakang lg, kerana 2010 merupakan tahun yg banyak dugaan bagi areku terlalu pahit nak ingat pown rasa nak nages pown ada.. MEYESAL???? mmg menyesal SERIK???? mmg areku serik da... harap2x jgn areku jadi FOBIA suda... :D tp dgn bbekaln prinsip idop skunk areku rasa tahun baru ne mrupakan langkah terbaik untuk membaiki diri ku sdn....

2010 - 1 - pernah hampir bertindak bodoh ole sorg bernama lelaki "DAYUS"
- 2 - IdoP Ku yg Hampir TerkUbur ole sorg Lelaki
- 3 - sakiT ati yg teramat [dicurangi + dikasari + ditipu + DiPaksa]
- 4 - TerLalu BnyK Dosa ku areku menjadi Lupa pda -NYA
- 5 - di tuduh ole insan yang areku sayang yg pernah ak anggap family
- 6 - BerGadu ...
- 7 - menjadi kan areku seorang PendeNdam
- 8 - menjadi kan areku sebagai patung yg hanya menurut perintah

@ sume ne areku bsyukur kerana mempunyai hikmah nya ..kini areku telah bole berdepan dgn lebih berhati-hati dan tabah menghadapi nya dan bole terima kelemahan diri areku sdn ... syukur .syukur alhamdullilah areku telah d temukn dengan org yg salah @


2011 - areku mahu membaiki diri ku.. perolehi kerjayaan atas titik peluh ku sdn .. dapat membahagikan diri dan family ku.. di tenukan dengan org yg benar-benar menerima diri areku ini.. di sembuhkan dari penyakit ku.. d berikan rezeki yg baik ..tu la kehendak ku d tahun ini ... :D smoga ALLAH s.w.t memberinya kepada ku ... aminn



2 comments:

KONCO BLOGGY! said...

PENGALAMAN ADLAH GURU KEPADA KEHIDUPAN.. TAHNIAH TAW AD BLOG.. UPDATE SELLU K.. CHILL!!

cara nak membesarkan ehem2

..:Gadis::.. said...

tq KONCO :D ne my 2nd blog ..yg 1st da tutup mcm 2010

cayank tak??