About me

My photo
Sabah, Malaysia
assalamualikum... nothing much to say... blog ne just for my personal anything yg nunu share kat cni just my life... if my blog disturb ur self, so please go away.. i dont need ur in my life!!!

Monday, January 3, 2011

HaPPy NeW Ye@R

HeLLo 2011 WeLkem ... alhamdullilah n syukur kepada NYA kerna kita d pjg kn umur sehingga ari ne .... skunk ak da 25 tahun diberi rezeki serta d'beri peluang tuk bernafas d muka bumi yg cukup indah ini.....
Azam?? setiap thun bawu pasti sume sbok nk cari azam bwu p ade gak yg still ngan azam thn lepas coz x tercapai2x smpi skunk.. klu setakat cakap jew..tp x buat mcm mn nk capai azam tu kn... now areku x nk pasang azam ak nak niat.. niat ak nk cari keje yg bole sara idop family areku.. areku x nk bgantung pada orang len da... n niat ak membaiki diri ku serta mdekati pada ALLAH swt..insyaallah...

dan utk tahun bwu ne .. blog pown areku da tukar... maybe kat blog bwu ne la ak curahkan segala nya.. bukan pe yg lama tu biar jer la jadi buku yg tersimpn "skunk prinsip ak jgn toleh belakang lagi ..its not for me" smoga perjalanan idop areku pada tahun ne d permudahkan ole -NYA n di redahi......sekian..amin..

No comments:

cayank tak??